Доста продавачи изгоряха след акция за фалшиви стоки по морето!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:42 / 25.06.2018
2026
Служители от Районно управление – Приморско извършили проверки в четири търговски обекта, разположени на ул. "Трети март", "Черно море" и "Лазурен бряг" в Приморско и ул. "Странджа. В тях са се продавали  стоки от търговските марки "Hollister", "Nike", "Adidas", "Puma", "Tommy Hilfiger", "Boss", "Convers", "Dsquared", "Moschino", "Armani", "Dolce & Gabana", "Prada", "Guess", "Calvin Кlein", "Emporio Armani", "Gucci", "Philipp Plein", "Lacoste", "Dior", "Givenchy" и "Levis", без съгласието на притежателите на изключителното право. Иззети са общо 553 различни по вид артикули.  

Служители от Районно управление – Несебър извършили проверки в три търговски обекта, разположени на ул. "Славянска" в Обзор, стопанисвани от 38-годишната П.Г., като констатирали, че за продажба се предлагат стоки от търговските марки  "Adidas", "Lacoste", "Nike", "Tomi Hilfinger", "Levis" и "Puma", без съгласието на притежателите на изключителното право. Иззети са общо 228 различни по вид артикули.

Работата по случаите продължава от служители на Районно управление – Несебър.

 

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Ще позволят ли строежа на 28 вили близо до Ропотамо?
Ето каква присъда получи шофьорът на зърновоза-убиец, взел живота...
Започва делото срещу убиеца от Прилеп
Жестока катастрофа в Руенско! Жена се бори за живота си!
Много неприятен инцидент с велосипед в карнобатско село
С 22 млн. лв. строят новата пречиствателна станция на язовир "Ясн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).