Двете катастрофи на пътя Созопол - Бургас само в рамките на 12 минути, втората с един пострадал

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:03 / 30.06.2014
1089
Полицията даде повече яснота около инцидентите на пътя Созопол - Бургас:

Около 13.33 ч. по пътя Созопол - Бургас, малко след пътен възел парк "Росенец" в платното в посока Бургас възниква пътен инцидент между : л.а. "Ауди", със софийска регистрация и л.а. "Мазда", с бургаска регистрация, при който настъпват само материални щети. По първоначални данни л.а. "Ауди" застига и блъска странично намиращия се в лявата пътна лента и предприел маневра "изпреварване" л.а. "Мазда".

Дванадесет минути по-късно по същия път, но на 50 м преди парк "Росенец" в платното в посока Бургас възниква пътен инцидент между три леки автомобила - л.а. "Форд", със софийска регистрация, л.а. "Лексус", с бургаска регистрация и л.а. "Форд", с бургаска регистрация.

Причини за ПТП-то: водачът на лекия автомобил "Форд", с бургаска регистрация застига и блъска спрелите пред него в колона по повод първото ПТП леки автомобили "Форд" и "Лексус". От ПТП-то пострадал водачът на бургаския "Форд", който със съмнения за фрактура на крака, без опасност за живота е отведен и прегледан в МБАЛ - Бургас, като все още не е ясно дали ще го оставят за лечение в болницата.

Във връзка с двете ПТП от 13.45 ч. е затворен пътя Созопол - Бургас, като движението се осъществяваше до 15.10 мин. по обходен маршрут - с. Атия, с. Росен, Бургас. Към момента пътното движение се извършва с нормален ритъм.


Виж коментарите (0)

Още по темата (2):
30.06.2014 АПИ: Движението между разклон парк Росен и Ченгеле скеле се осъществява двупосочно в едната лента
30.06.2014 Две катастрофи блокираха движението по пътя Созопол - Бургас
Още новини от Регионални новини:
Кола удари 4-годишно дете в Китен
Много пострадали в катастрофа в Сунгурларско
Кола пламна пред хижа "Тополица"
В началото на сезона: Министърът на туризма и кметът на Созопол о...
Пепелянка ухапа жена в Резово
В Созопол вече има "Синя зона"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).