Един загинал и шестима ранени в катастрофата до Поморие

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
12:46 / 25.07.2016
1657
Тази сутрин около 07.30 ч. по пътя Бургас - Слънчев бряг, на около 300 м преди отбивката за Гробищен парк - Поморие, по неустановени до момента причини възниква пътен инцидент между т.а. "Тойота Хайес", с бургаска регистрация, превозващ отиващи на работа петима мъже и една жена, и л.а. "Мерцедес ML", със старозагорска регистрация, съобщиха от полицията.

От челния сблъсък на място загинал водачът на т.а. "Тойота", който към момента все още е с неустановена самоличност. Ранени са превозваните в микробуса пътници. Трима от тях, пострадали по-тежко и са настанени в МБАЛ - Бургас. Единият 41-годишен потърпевш е настанен в отделение "Хирургия" с фрактури на бедрото, подбедрицата и травма на корема, вторият мъж - на 28 години получил травма и счупване на ребрата, а третият - 19 годишен младеж е настанен за лечение в отделение "Неврохирургия" с диагноза "комоцио и травма на коляно". Останалите двама мъже /на 41 и 62 години/, както и 40-годишната жена са получили по-леки наранявания, поради което след преглед в МБАЛ - Бургас вероятно ще бъдат освободени за домашно лечение. И шестимата пострадали са контактни, в стабилно състояние и без опасност за живота.

Причините за тежкия пътен инцидент, както и самоличността на загиналия водач са в процес на изясняване от служители на Районно управление - Поморие.

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Започна ремонтът на Дюлинския проход! Скоро тези дупки ще са в ис...
Хиляди руснаци и украинци са се заселили в Бургаско само за годин...
Мъж от Винарско държи незаконни оръжия в дома си
В едно село в Бургаско живее само един човек, има друго без нито ...
Отлична работа на карнобатската полиция
Мъж от Сунгурларско разбра, че полицията дебне за пияни шофьори и...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).