Ето как наказаха Габриела, причинила катастрофа с две жертви

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:55 / 14.09.2017
3103
Окръжен съд - Бургас осъди подсъдимата Габриела К. на "Лишаване от свобода" за срок от 3 години, като на основание чл. 66, ал. 1 от НК отложи изпълнението на наложеното наказание за срок от пет години. Съдът лиши подсъдимата от правото да управлява моторно превозно средство за срок от пет години.

Окръжен съд - Бургас призна Габриела К. за виновна в това, че на 03.04.2015 г., на железопътен прелез, по пътя град Карнобат - село Лозарево, където се пресичат железопътна линия и път, с железопътен прелез съоръжен с автоматична прелезна сигнализация, при управление на моторно превозно средство нарушила правилата за движение, визирани в нормите на чл. 51, ал. 1 от Закон за движението по пътищата; чл. 51, ал. 3 от ЗДвП и чл. 53, ал. 1 от ЗДвП. Шофирайки автомобила си подсъдимата не проявила повишено внимание, дали преминаването през прелеза е безопасно, в резултат на което последвало пътнотранспортно произшествие с пътнически влак, вследствие на което, по непредпазливост причинила смърт на две лица - Ф. Х. и Н. Х., както и средна телесна повреда на едно лице - С. И.

Присъдата на Окръжен съд - Бургас може да бъде обжалвана или протестирана в 15-дневен срок пред Апелативен съд - Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Много неприятен инцидент с велосипед в карнобатско село
С 22 млн. лв. строят новата пречиствателна станция на язовир "Ясн...
Огромен проблем тревожи бранша по морето преди старта на сезона
Спешна помощ на плажа с джет, вместо с линейки?
Шофьорка от Русия направи голяма беля в Поморие
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).