Футболен национал блъсна ученичка на пешеходна пътека

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
14:48 / 20.05.2013
4543
Футболен национал удари с лимузина "Ауди А8" 16-годишна ученичка. Инцидентът стана около 22.20 ч. в неделя на бул. "Стефан Стамболов" в сливенския квартал "Сини камъни".

16-годишната Десислава е в тежко състояние. Настанена е в реанимацията на областната болница със счупени долни и горни крайници, съобщиха от лечебното заведение.

Официално от МВР-Сливен съобщават, че шофьор на Аудито е бил 20-годишният Г. Т. Неофициално от полицията потвърдиха първоначалната информация, че лимузината е карана от Георги Терзиев, който е младежки национал по футбол и е викан в националния отбор за мъже. Терзиев е състезател на "Черноморец"-Бс, но е от Сливен, където е живял допреди 4 години.

"Десислава е ученичка от десети клас в нашето училище. В момента получаваме информация от различни институции какво е състоянието й и какво точно е станало", каза пред "Стандарт" Лиляна Тодорова, директор на гимназията по икономика в Сливен, където учи пострадалото момиче.

Според официалното съобщение на полицията ученичката е била ударена от аудито на пешеходната пътека, непосредствено пред бившия ресторант "Делфин". "Линейката дойде много бързо, шофьорът на колата беше много уплашен", споделиха очевидци. След като Десислава е откарана в болницата, на място е пристигнала група приятели на футболиста, които започнали да го успокояват.

Георги Терзиев е считан за един от големите таланти в българския футбол. Наскоро се появиха информации, че той може да бъде продаден в чужбина за повече от 1 милион евро.


Виж коментарите (5)
Още новини от Регионални новини:
458 души празнуват в Ямбол днес
Бедни ли са бургазлии? Ето какво отговарят от НСИ!
Водещата от ВВС Бетани Хюз се гмурка край Созопол
Украинка отнесе с колата си неин сънародник на тротинетка в Свети...
Обещаха да разширят ГКПП "Малко Търново"
Белезници за шофьор, седнал зад волана на кокаин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).