Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Георги Боков и жена му бързали за "Какао бийч"
Автор: Екип Burgas24.bg 09:10 / 18.08.2011Коментари (29)16432
© Burgas24.bg
Слънчев бряг е бил крайната цел на сина Георги Боков, който загина във вторник в жестока катастрофа при Иракли. Той и съпругата му Мария били решили да разпуснат, като обиколят морските ни курорти. Двамата имали резервация в луксозен хотел на първа линия в Слънчев бряг, където планирали да останат поне седмица. Георги и Мария обичали не само високите скорости, но и щурите забавления по дискотеки и нощни клубове. Затова и всяко лято отскачали до Слънчев бряг заради култовите барове. Най-хитовото място там е "Какао бийч".

Георги Боков и съпругата му ще бъдат кремирани. Така са пожелали близките на двамата съпрузи, които загинаха в жестока катастрофа край Иракли. Роднините са категорични, че погребения няма да има. Засега не е ясно защо са избрали кремацията, нито дали това е било желанието на сина и снахата на Филип Боков. Очакваше се вчера те да бъдат транспортирани в София.

Тъй като по случая тече разследване, е необходимо прокурорско разрешение за освобождаване на телата на загиналите в катастрофата. Още във вторник роднините бяха наели погребална агенция, която да организира транспорта до столицата.

"Дал съм указания на разследващите полицаи от Несебър да приемат като приоритет делото и да го приключат в установените от закона два месеца", каза наблюдаващият прокурор Станимир Христов.

По случая вече са назначени автотехническа, съдебномедицинска и микробиологична експертиза. Резултатите от кръвните проби от двамата водачи ще станат ясни до дни.

Патоанатомите са направили задължителните аутопсии и вече са изготвени смъртните актове. Причините за смъртта са тежки травми, несъвместими с живота, гласи заключението на съдебните лекари.

Според медиците съпрузите са загинали на място в момента на страшния сблъсък. По данни на полицията в Бургас вината за катастрофа е на 39-годишния Георги, който предприел неправилно изпреварване и навлязъл в насрещното движение. В злополучния вторник Георги уверено седнал зад волана на луксозното си "Ауди А5" и настъпил педала.

Очевидци на инцидента твърдят, че лимузината буквално хвърчала по опасния път край морето. Боков изпреварвал нервно, без видимост и навлизал в насрещната лента дори и на остри завои.

При поредното изпреварване на разклона до Иракли съдбата обаче надделяла в играта на руска рулетка. Георги не успял да надмине цялата колона автомобили, наредила се пред него, и с бясна скорост връхлетял челно в автобус, пълен с украински туристи.

Хората се прибирали към Лвов след летуване по Южното Черноморие. Луксозното "Ауди" е било смачкано като кутия от консерва. Цялата предна част е била сплескана до облегалките на предните седалки.

Туристите в автобуса, сред които също има ранени, са изпаднали в шок. Те са станали свидетели не само на жестоката катастрофа, но и са видели как вадят от Аудито размазаните тела на Георги и Мария.

Източник: в. "Стандарт"




Още по темата: общо новини по темата: 4
19.08.2011 »
19.08.2011 »
16.08.2011 »
16.08.2011 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Maria Malone
премахни филтъра

+1
 
 
Както саркастично казват американците на такива "Бързай, бързай, ти ще си първия на погребението"
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Енергийна криза
Природни стихии
Мигранти и бежанци
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: