Георги Лапчев: Община Царево влиза в новата година с 0 лева задължения

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:56 / 15.12.2015
613
Приоритетно ще развиваме тези политики, с които се захванахме още преди четири години аз и моят екип, каза Георги Лапчев, кмет на Община Царево.

"Това е да направим живота на хората от Община Царево по-добър. Продължаваме с подобряване на инфраструктурата. Вече сме пред самия старт на воден цикъл Царево. Дано да се случи! Всичко е въпрос на финансиране. Отново не зависи от общината. Работата на местната администрация е свършена отдавна. Това, което е най-важно сега, е да приемем бюджета на общината за 2016 година, за да можем да работим със същия темп и дух през следващата година", каза още Лапчев.

По думите му, рамката на бюджета е приблизително 14 млн. лева. Тя запазва същите стойности, както предходната година. "Това е оптималният вариант за Община Царево. Напълно постижим и реален. Напълно в духа на това, което трябва да се случи в цялата община", каза още кметът.

По думите му, Община Царево влиза в новата година с 0 лева задължения. "Разбира се, има текущи такива, които са за текущи дейности, но по отношение на неразплатени суми към длъжници на общината, такива вече нямаме. Имаме кредит, който сега е на много по-добри условия и ще продължим да го работим. Хубавото е, че община Царево няма задължения", заяви Лапчев.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Катастрофа на пътя Варна – Бургас, пострада дете
Започна ремонтът на Дюлинския проход! Скоро тези дупки ще са в ис...
Хиляди руснаци и украинци са се заселили в Бургаско само за годин...
Мъж от Винарско държи незаконни оръжия в дома си
В едно село в Бургаско живее само един човек, има друго без нито ...
Отлична работа на карнобатската полиция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).