Голяма катастрофа по пътя Айтос - Бургас, има пострадали

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:44 / 13.02.2018
5472
Вчера, около 19.00 ч. по пътя Айтос - Бургас, на километър след разклона за с. Съдиево, водачът на «Фолксваген Поло», с бургаска регистрация - Ю.М., 62-годишен от с. Каменяк, общ. Руен предприема неправилно изпреварване при насрещно движение, като блъска отпред вляво л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 21-годишния Е.Т. от с. Мъглен, общ. Айтос. От удара полото се завърта и блъска движещия се след него в същата пътна лента и посока л.а. «Ауди А 4», с бургаска регистрация, управляван от 60-годишния Т.Ж. от Бургас, като аудито минава през канавка и спира в крайпътна нива. 

От ПТП пострадали: водачът на л.а. «Фолксваген Голф» - Е.Т. / получил фрактура на лявата ръка, без опасност за живота, настанен в отделение «Хирургия» на УМБАЛ - Бургас под наблюдение/, водачът на л.а. «Фолксваген Поло» - Ю.М. / получил фрактура на дясното бедро, без опасност за живота, настанен в отделение «Хирургия» на УМБАЛ - Бургас под наблюдение/ и неговата спътничка - З.М. / получила фрактура на подбедрицата и контузия в областта на гръдния кош, без опасност за живота, настанена в отделение «Хирургия» на УМБАЛ - Бургас под наблюдение/.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Спешна помощ на плажа с джет, вместо с линейки?
Шофьорка от Русия направи голяма беля в Поморие
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).