Грандиозно откриване на дискотечен сезон 2015 на южния плаж в Слънчев бряг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:06 / 28.05.2015
1751
С мощни диджей партита, eкзотични мулатки, вариететен спектакъл, грандиозни светлинни ефекти, LED стени и много музикални и сценични изненади ще бъде открит дискотечен сезон 2015 на южния плаж в курорта "Слънчев бряг". Новото начало ще "избухне" на 29 май. Тогава отварят врати всички увеселителни заведения на плажа. Вечерта настроението ще подгряват диджеите Mascota, диджей C-Fusion и МСП.

Колосалните дози музика и парти атаката стартират в 23.00 часа. В шоуто на открита сцена ще излязат гъвкави тела с блестящи костюми, предизвикателни акробатки, авангардна хореография. Същата вечер се очаква и специален гост от съседна Румъния - акробатът Михай.

Партитата на плажа ще стартират с екзотични мулатки от кубинската трупа Хаванос. В разгара на вечерта ще стане още по-горещо - към атрактивните кубинки ще се присъединят Алфредо Торес и Айвън. В програмата има автентична кубинска салса, фламенко, горещи латино хитове.

На следващия ден 30 май, "часовникът" на купона ще "затиктака" още по светло с дневното парти на диджеите Tony и Tatyana. Началото е 14.00 часа. Дневни партита на плажа са предвидени почти всеки ден до края на летния сезон.

На същата дата /30 май/ ще е официалното откриване на модернизирания Cacao beach club в компанията на хаус диджея Sandy Rivera.

И тази година южният плаж в "Слънчев бряг" обещава да привлече световния интерес и парти дух с разнообразие и качествен музикален подбор в програмата си. Програмата и този сезон ще бъде наситена и разнообразна, включваща серия от партита с чуждестранни гост диджеи, емблематичния July Morning, както и 12-то издание на най-големия Фестивал за електронна музика Solar Summer.

Тежката хаус артилерия ще започне на 18 юли с Ruben Alvarez, на 25 юли с дяволски добрата зад пулта диджейка Rae. Хаус програмата ще продължи на 1 август с унгарските ветерани Crazibiza, с испанеца David Penn на 8 август и с германеца Ben Delay на 15 август.

Предвидени са и черни партита с диджеите Big D, Foxxy,Ice Cream, Alex P, Big D и др. на южният плаж гостите ще забавляват още Krisko, Dim4OU, Santra, DJ Fed и Foxxy, с Ъпсурт, Lora, Spens, Skilrs, Doncho, Bili The Kids, Cass, със 100 Kila и Fed и с Михаела Филева, Били Хлапето, Алекс&Влади.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Ще позволят ли строежа на 28 вили близо до Ропотамо?
Ето каква присъда получи шофьорът на зърновоза-убиец, взел живота...
Започва делото срещу убиеца от Прилеп
Жестока катастрофа в Руенско! Жена се бори за живота си!
Много неприятен инцидент с велосипед в карнобатско село
С 22 млн. лв. строят новата пречиствателна станция на язовир "Ясн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).