Хеликоптер се е разбил на плажа в Царево

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
15:38 / 25.07.2015
2688
Хеликоптер се е разбил в морето на плажа в Царево, преди минути. Това каза за Радио "Фокус" - Бургас кметът на община Царево инж. Георги Лапчев. "Малък, едномоторен, частен хеликоптер се е опитал да заходи ниско над залива над Царево. Тъй като се провежда републиканско първенство по джет, вероятно е искал да погледна по-близо. Загубил е контрол и на 20 метра от брега се е ударил във водата", съобщи кметът и допълва, че летателната машина е потънала мигновено. Спасителен екип от общината е реагирала светкавично на сигнала за инцидента. На 4-та минута лично кметът Лапчев е сезирал полиция, гранична полиция, пожарна.

Той каза, че трима са били пасажерите на хеликоптера. Те са били извадени невредими. Предстоят им разпити с гранична полиция. На място има и водолази, които се опитват да извадят летателния апарат. Според кмета на Царево, е имало реална опасност за хората, които са се намирали на плажа. "Падаща машина, предизвиква какви ли не опасности. Късмет е, че не е залитнал в посока към плажа. Паднал е обаче така да се каже в центъра на Царево, защото този залив се намира на 200 м от площада", каза Лапчев. При инцидента няма пострадали.


Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Хотелиер от Слънчев бряг скочи срещу държавата, ето защо
Нагла кражба в Дебелт
Манастир от 11 век, некропол и много артефакти се разкриват при р...
Ученик пострада при опит да потуши пожар в Драчево
Катастрофа на пътя Варна – Бургас, пострада дете
Започна ремонтът на Дюлинския проход! Скоро тези дупки ще са в ис...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).