Интересен спектакъл ще бъде представен пред ученици в Айтос

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
11:11 / 02.05.2019
1273
На 7 май 2019 г., на сцената на НЧ "Васил Левски 1869" - Айтос ще бъде представена постановката на Драматичен театър Търговище - "Лоши деца" на румънската авторка Михаела Михайлов, режисирана от Денислав Янев, съобщават от Община Айтос.

Спектакълът е откупен от МКБППМН при Община Айтос, поканени са ученици от всички училища в общината. Кое в човека поражда насилието -  това е въпросът, на който пиесата дава отговор - диалогът между ученици, учители и родители може да коригира лошото поведение и да направи младите хора по-добри.

На сцената е представена една реална история от новините, която създателите подлагат на анализ. В едно училище се случва  произшествие – група ученици завързват и малтретират съученичката си. Версиите на участниците си противоречат.

Пиесата показва пътя на момичето до произшествието и причините, които са го предизвикали. Създадена е по истински случай и засяга темата за насилието – актуална, провокативна и много близка за  съвременното общество. Участват актьорите Горица Радева, Ивана Стоянова, Йордан Любомиров, Сияна Янева и Цветан Колев.

Входът е свободен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).