Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Карнобат търси проектант на пречиствателна станция
Автор: Екип Burgas24.bg 15:20 / 19.07.2008Коментари (0)563
Община Карнобат обяви обществена поръчка за работно проектиране на пречист­вателна станция за отпадни води в града по съществуващ идеен проект. Обемът и съдържанието на работния проект включват работни чертежи с всички необходими детайли и схеми, окончателни прецизирани количествено-стойностни сметки за строителната и машинната част, окончателен генерален план на бъдещата станция. Работната фаза на проектиране да включва: ВиК и технология на пречистването, включително отвеждащ колектор за пречистени води и точково заустване в река Порой, част архитектура, част конструкции, част електро, КИПиА, част ОВ, вертикална планировка и площадкови комуникации и пътища, част озеленяване и ландшафт.

Срокът за изпълнение е 120 дни, гаранцията за участие е 1000 лв. Изиск­ват се справки за годишните приходи и за размера на печалбата след данъчно облагане за две години. Необходима е декларация за коефициента на общата ликвидност за последната отчетна година, копия на счетоводен баланс за последната година, застрахователна полица по чл. 171 от Закона за устройство на територията за проектанта, част ВиК и технология на пречистването. Годишният размер на нетните приходи от общата дейност на участника трябва да е не по-малко от 150 хил. лв. Застраховката за професионална отговорност по част ВиК и технология на пречистването, който се явява и водещ проектант, трябва да бъде при лимит на максимална отговорност за едно застрахователно събитие не по-малко от 100 хил. лв. Необходим е списък на основните договори за проектиране с посочване на дати, контрагенти и стойност с референции от съответните контрагенти и декларация за собствени или наети технически лица. Срокът за получаване на документите е до 11 август.

Сред планираните от община Карнобат поръчки за тази година са избор на консултант за строителен надзор и на изпълнител за същата пречиствателна станция, изработване на специализирана кадастрална карта на града, проектиране, надзор и изграждане на пречиствателна станция и канализация за отпадни води в село Кликач и др. Карнобат се намира в Югоизточна България и е една от съставните общини на област Бургас. В общината има 31 населени места с общо население около 31 хил. жители.

Източник: в. "Строителство градът"









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: