Карнобатлия заплаши с убийство полицаи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:44 / 23.12.2015
924
Вчера около 19.40 часа служители от Районно управление - Карнобат посетили частен дом, разположен на ул. "Места" № 14 в града, за да връчат призовка на живеещия там К.М., 42-годишен от Карнобат. Мъжът започнал да заплашва служителите със саморазправа и отправяйки закани за убийство, отишъл в стопанска постройка, разположена на двора, като започнал да хвърля предмети по полицаите. Въоръжил се с нож и тръгнал към служителите с идеята да ги нападне. Това наложило единият от полицаите да произведе предупредителни изстрели във въздуха. Въпреки яростната съпротива на К.М., същият е задържан, като са използвани физическа сила и помощни средства - белезници.

Карнобатлията се оплакал от болки в десния крак, като при медицински преглед е установено, че кракът му е изкълчен. Получил е медицинска помощ и е отведен в ареста на Районно управление - Карнобат, където е задържан за срок от едно денонощие.

Работата по документирането на случая продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Започна ремонтът на Дюлинския проход! Скоро тези дупки ще са в ис...
Хиляди руснаци и украинци са се заселили в Бургаско само за годин...
Мъж от Винарско държи незаконни оръжия в дома си
В едно село в Бургаско живее само един човек, има друго без нито ...
Отлична работа на карнобатската полиция
Мъж от Сунгурларско разбра, че полицията дебне за пияни шофьори и...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).