Катастрофа на пътя Руен-Добромир след опит за заобикаляне на дупка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:50 / 02.04.2018
21163
Тази събота около 12.05 часа по пътя между Руен и Добромир, настъпва ПТП между: л.а. "Пежо 206", с бургаска регистрация, управляван от 24-годишния Ш.Б. от Добромир и л.а. "Фолксваген Поло", управляван от 38-годишния Е.М. от село Соколец, община Руен.

Като причини за катастрофата от полицията посочват, че водачът на  пежото, движещ се към  Добромир, предприема маневра "заобикаляне на дупка на пътното платно", като навлиза в лентата за насрещно движение без да се е убедил, че не създава опасност за участниците в трафика, поради което се сблъсква с насрещно движещия се лек автомобил "Фолксваген Поло". От ПТП-то са пострадали водачът на лекия автомобил "Пежо", който е прегледан и освободен за домашно лечение, без опасност за живота, неговия спътник – А.М., 19 -годишен от Добромир, който е прегледан и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. Пострадал е и пътуващият в лекия автомобил "Фолксваген Поло" – Р.А., 44-годишен от Соколец, който е прегледан и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Родното море "изхвърли" писмо в бутилка изплува, посланието ще ви...
Несебър вече гъмжи от туристи
30% от хотелите в Слънчев бряг отварят днес
Готов е мостът от Царево за къмпинг "Нестинарка"
Откриха скелет на гигант в Дебелт
Ще позволят ли строежа на 28 вили близо до Ропотамо?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).