Казаха какво е състоянието на пострадалите при тежката катастрофа край Созопол

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:09 / 05.11.2019
1998
От бургаската полиция дадоха повече яснота за състоянието на пострадалите при тежката катастрофа край Созопол:

Вчера, около 12.00 ч. на 50 метра от изхода на к-г «Златна рибка» в посока ваканционно селище «Санта Марина», поради движение с несъобразена скорост в условията на десен завой, водачът на л.а. «Ситроен Ксара Пикасо», с бургаска регистрация – 58-годишен созополчанин, губи контрол над автомобила и навлизайки в лентата за насрещно движение допуска страничен сблъсъка с правомерно движещия се там л.а. «Рено Еспейс», с бургаска регистрация, управляван от 54-годишен созополчанин.

От ПТП-то пострадали пътуващата на предната дясна седалка в реното 49-годишна созополчанка, който с травма на дясната ръка, е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение, без опасност за живота, водачът на ситроена е прегледан в УМБАЛ - Бургас и е с травма на гърдите, освободен за домашно лечение, без опасност за живота/, спътникът му от предната дясна седалка – 45-годишен бургазлия / получил леки наранявания, прегледан в УМБАЛ - Бургас и освободен за домашно лечение, без опасност за живота/ и спътникът му от задната дясна седалка / 62-годишен мъж, който с разкъсна рана на челото, е оставен за наблюдение в отделение «Неврохирургия» към УМБАЛ - Бургас, без опасност за живота/.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).