Кметът на Несебър инспектира усилената работа в Тънково

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:20 / 13.08.2014
983
Проектът е финансиран от Европейския съюз, чрез Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони и от Държавния бюджет на България по "Програма за развитие на селските райони" 2007 - 2013, мярка 321 "Основни услуги за населението и икономиката в селските райони".

Кметът на Община Несебър - Николай Димитров, за пореден път инспектира на място изпълнението на проекта, чиято обща стойност e 4 078 246 лв. На 4 от улиците се работи интензивно по доизграждането на канализационната мрежа, чиято обща дължина е 6 046 м, а също така и по рехабилитацията на водопроводната мрежа с дължина 5 006 м.

Основните дейности се извършват с механизирани машини, а в някои участъци се работи и с ръчни земекопни инструменти. Кметът проведе и неформален разговор с работници по благоустрояването, които го информираха за хода на работата по санирането на зелените площи.

Посещението на кмета предизвика и интереса на ученици, които прекарват лятната си ваканция в селото. От най-близкия дом, те доставиха в буркан своите летни трофеи по издирване на биологични видове, а след това догониха кмета и кмета на Тънково Христо Николов, за да покажат и хербарий с препарирани пеперуди.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Борят се за живота на мотоциклетист, катастрофирал в Руенско
Пожар избухна в автосервиз в Ямбол, три екипа се борят с пламъцит...
458 души празнуват в Ямбол днес
Бедни ли са бургазлии? Ето какво отговарят от НСИ!
Водещата от ВВС Бетани Хюз се гмурка край Созопол
Украинка отнесе с колата си неин сънародник на тротинетка в Свети...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).