Конфискувана маймунка от Слънчев бряг отиде в айтоския зоопарк

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:33 / 29.08.2014
455
Айтоският зоопарк се сдоби с още една конфискувана маймунка от Слънчев бряг, каза за Радио "Фокус" -Бургас директорът му Росица Златева. Най-новият обитател е дошъл в зоокъта късно снощи. Маймунката е от рода "зелена морска котка". Общо 13 са конфискуваните маймуни. Част от тях са били в зоопарка, другите са постъпвали от миналата година поетапно. Засега те временно са настанени там.

"Част от тях ще искам да останат при нас, защото има къде да бъдат настанени. За другите министерството решава дали ще са в зоопаркове в България или в чужбина", обясни Златева. Тя добави, че всеки момента очаква проверка от МОСВ.

"Очаквам я още от миналата година, откакто подадох документите за лицензиране на зоопарка. Скоро разговарях с представители на министерството и ми казаха, че в най-скоро време ще ме посетят", каза още Златева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Огромен проблем тревожи бранша по морето преди старта на сезона
Спешна помощ на плажа с джет, вместо с линейки?
Шофьорка от Русия направи голяма беля в Поморие
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).