Крадци се биха със софийски полицаи в Слънчев бряг, искали да ги оберат

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
08:54 / 29.08.2014
724
Двама полицаи станаха жертва на побой и опит за грабеж в Слънчев бряг. Служителите на реда били нападнати от банда здрави момчета в около 5 часа вчера сутринта. Инцидентът е станал в центъра на комплекса, в района на хотел "Кубан". Биячите най-вероятно са ги следили и са ги чакали от засада. По време на инцидента полицаите не са били на работа и са били в цивилни дрехи. Предишната вечер те решили да разпуснат и обиколили няколко заведения в курорта. Нападението станало точно когато излезли от последния бар и тръгнали да се прибират рано сутринта.

В този момент биячите налетели върху криминалистите, без да подозират, че те са полицейски служители. Няколко туристи са станали неволни свидетели на грозната сцена. Според тях нападателите се опитвали да оберат ченгетата. Двамата обаче оказали яростен отпор и отвърнали светкавично на крошетата. След кратка схватка единият полицай се легитимирал и нападателите си плюли на петите, без да успеят да ги оберат. Служителите на реда се опитали да ги догонят, но бързо се отказали пред угрозата да бъдат набити или дори нещо по-лошо. От районното полицейско управление в Несебър отказаха коментар, но уточниха, че служителите са получили само леки наранявания.

Те са от София и са били командировани за летния сезон в РПУ-Слънчев бряг. Извършителите на нападението се издирват по описание, преглеждат се записите на всички видеокамери в района на хотел "Кубан". Неофициално се твърди, че полицията вече има заподозрени за пердаха. Предполага се, че това за членове на местните ъндърграунд структури, които се препитават основно с обири на чуждестранни туристи. Не се изключва обаче вариантът биячите да са били запознати, че двамата мъже са полицаи, и именно за това да са ги нападнали, след като са ги видели в цивилни дрехи.

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
В едно село в Бургаско живее само един човек, има друго без нито ...
Отлична работа на карнобатската полиция
Мъж от Сунгурларско разбра, че полицията дебне за пияни шофьори и...
Колко нови жилища построиха в Бургаско от началото на годината?
Кола се заби в дърво в Айтос, шофьорката попадна в болница
Строи ли се в Бургаско?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).