Красива лекоатлетка спечели Мис Несебър 2015

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:53 / 13.07.2015
1242
Една от младите надежди на лекоатлетиката Гергана Стойкова, спечели короната на конкурса Мис Несебър, който се проведе този уикенд в дискотеката "Капитан Джак".

18-годишната красавица има редица спортни титли през годините и сподели, че тренировките по никакъв начин не пречат на изявяването и на модния подиум. Освен перфектно поддържана визия, Гергана демонстрира и перфектно тяло. 

Втора и трета станаха Мирослава Кискинова и Габриела Пеева. Не липсваха и специални награди. Лице на Капитан Джак стана Галина Иванова, а след бурни аплодисменти от страна на гостите на атрактивния кораб, с лентата Лице на Публиката се окичи младата художничка Ивелина Иванова.

Конкурсът Мис Несебър се провежда за трета поредна година и отново събра най-безпристрастното жури, част от които бяха, красивото лице на град Несебър - плейбой сензацията Ивелина Прунова, политическия журналист Нина Никол, миналогодишната победителка Мария Бакалова и др.
За доброто настроение на гостите се погрижи друга морска красавица, а имено талантливата хаус певица Нелита. Водеща на вечерта бе Лейди България 2011 - Ваня Кирова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Хиляди руснаци и украинци са се заселили в Бургаско само за годин...
Мъж от Винарско държи незаконни оръжия в дома си
В едно село в Бургаско живее само един човек, има друго без нито ...
Отлична работа на карнобатската полиция
Мъж от Сунгурларско разбра, че полицията дебне за пияни шофьори и...
Колко нови жилища построиха в Бургаско от началото на годината?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).