Млада двойка направи голямо добро на майка с дете!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
11:24 / 15.07.2018
2624
Една история от социалната мрежа отново показа, че има добри хора в България. Ето какво разказа една майка за преживяното на пътя:

Здравейте искам да ви разкажа какво ми се случи днес (бел.ред. историята е от 12 юли)! Пътувам за Сунгурларе със сина ми, който е на 5 години. По време на нашето пътуване колата взе да пуши много, веднага отбих и свалих детето си. Стояхме известно време настрани, след което отидох да проверя какво става, пробвах да запаля, но не се получи. Обаждам се на пътна помощ и им обяснявам, че съм на 272-километър преди Ямбол, а те ми казват "г-жо, ако ви пратим кола, ще трябва да ни заплатите 100 лв. за тези 2 километра. Ако я добутате още 2 ще ви е по-евтино.

Какво да направя за 2 километра да дам 100 лв. няма да стане, започнах да я бутам сама......и успях. Стигнах на бензиностанция и помолих млада двойка да наглеждат детето, докато си добутам колата. Когато влязох в бензиностанция мъжът ме попита дали искам нещо, а аз отказах. Пристигна пътната помощ и натовариха колата. Отидох да благодаря на двойката и да взема детето. Заговорихме се от къде съм и те от къде са.Те бяха от София. Благодарих им и станахме от масата, преди да стана мъжът ми каза "весело изкарване и да знаеш, че всичко е платено на човека". Разтреперих се, а той ме погледна и ми каза "сега ли ще трепериш, че ти я бута 2 километра".

Поисках му номера или адрес, но той отказа. Каза ми "някои ден, ако видиш някой в беда, му помогни и се сети за мен.

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ все още има добри хора....Нека да са живи и здрави, не мога да опиша благодарността си към тях.

Виж коментарите (5)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).