Млада шофьорка блъсна пешеходец и избяга

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:43 / 23.12.2015
1189
На 23.12.т.г. около 00.40 часа на созополската улица "Ропотамо" пред дом № 5 възникнало ПТП с пешеходец, при което водачът избягал от местопроизшествието. Установено е, че пострадалият пешеходец е 43-годишният чешки гражданин В.Х., който е откаран от екип на "Бърза помощ" в МБАЛ - Бургас и е настанен за лечение в отделение "Неврохирургия" със счупена лява подраменна става и комоцио, без опасност за живота.

В резултат на бързите полицейски действия е констатирано, че водачът, допуснал ПТП, е 21-годишната К.Ф. от Созопол, управлявала лек автомобил "Мазда 5", с бургаска регистрация.

Жената е тествана с дрегер за употреба на алкохол, който дал отрицателни показания. Причините за ПТП са движение с несъобразена с пътните условия скорост, като при забелязване на пешеходец на пътното платно, водачката не успяла да спре или да го избегне, блъснала го, след което блъснала и паркиран от лявата й страна лек автомобил и без да спре, избягала от местопроизшествието.

По случая е образувано досъдебно производство.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Започна ремонтът на Дюлинския проход! Скоро тези дупки ще са в ис...
Хиляди руснаци и украинци са се заселили в Бургаско само за годин...
Мъж от Винарско държи незаконни оръжия в дома си
В едно село в Бургаско живее само един човек, има друго без нито ...
Отлична работа на карнобатската полиция
Мъж от Сунгурларско разбра, че полицията дебне за пияни шофьори и...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).