Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Младеж уби дядо си по жесток начин, бягайки предизвика тежка катастрофа
Автор: Екип Burgas24.bg 13:04 / 22.08.2010Коментари (1)4489
© Burgas24.bg
На 22.08.т.г. около 00.35 г. в Районно управление «Полиция» - Карнобат е получено съобщение за труп на мъж, открит на първия етаж в частна къща, разположена на улица «Алекси Денев» №12 в града - констатирано е, че трупа е на собственикът на къщата : 88 годишния Христо Христов.
От първоначалния оглед е установено, че по тялото на възрастния мъж има множество порезни и прободни рани, а от лявата страна на ухото е забита дръжка от чук. Открити са двата ножа, с които е извършено деянието, както и металната част на чука. Трупът на Христо Христов е откаран за аутопсия в «Съдебна медицина» Бургас, а от проведените оперативно-издирвателни мероприятия е констатирано, че вероятния извършител на убийството е внука на пенсионера - Христо Тунев, 28 годишен от София. Същият е задържан за срок от 72 часа с постановление на Окръжния прокурор, като предстои извършване на психиатрична експертиза относно вменяемостта на лицето.

По първоначални данни Христо Тунев заедно със семейството си е летувал в Приморско, но решил да навести дядо си в Карнобат. На възрастния човек и неговите съседи направило впечатление, че младия мъж не е много адекватен. Извикали майка му от Приморско, като за бързото й придвижване един от съседите отишъл да я вземе с лек автомобил. При връщането си в Карнобат майката и съседа откриват трупа на Христо Христов.

Междувременно в Районно управление «Полиция» - Карнобат е получено съобщение от персонала на бензиностанция «ЛУКОЙЛ» - Карнобат, за това че окървавен мъж, в неадекватно състояние, е заредил л.а. «Опел астра», със софийска регистрация с гориво за сумата от 60 лева и без да плати, се отправил в посока към западния изход на Карнобат. Около 23.20 ч. на около 1 км. западно от с. Венец, общ. Карнобат, по пътя Бургас - София, поради навлизане в насрещното движение л.а. «Опел Астра», управляван от Христо Тунев, движещ се в посока с. Венец - Сливен, допуска челен сблъсък с насрещно движещия се л.а. «Опел Вектра», с бургаска регистрация, управляван от 58 годишния В.С. от Карнобат. От ПТП са ранени : водачът на л.а. «Опел вектра» / откаран в бургаската болница, с диагноза политравматизъм и фрактура на долните крайници, без опасност за живота/ и съпругата му - М.С., 47 годишна от Карнобат / получила политравматизъм с разкъсана диафрагма, настанена за лечение в бургаската болница, без опасност за живота/.

Христо Тунев е задържан непосредствено след катастрофата от полицейските служители и приведен в Районно управление «Полиция» - Карнобат, където буйствал и се държал агресивно, опитвайки се да се самонарани.

Причините за убийството са в процес на изясняване - работата по случая продължава от служители на сектор «Криминална полиция» ОДМВР Бургас.




Още по темата: общо новини по темата: 2
21.10.2010 »
23.08.2010 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на КАПИТАНСКА
премахни филтъра

0
 
 
ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ...ВЪЗПИТАНИЕ,МОРАЛ...НЕ МОГА ДА КОМЕНТИРАМ...ДА ПАЗИ БОГ ОТ ТАКОВА ЧУДО!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: