Младежи от Карнобат се обучиха как да живеят здравословно

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:46 / 20.10.2015
745
Клуб "Психология" към Национално Сдружение "Младежки Глас" проведе поредното си мероприятие ориентирано към младите хора. Младежи от Карнобат участваха в обучение на тема "Превенция на заболяванията сред подрастващите", с гост лектор Милена Петкова, която е педиатър и танц терапевт.

"Изключително съм щастлива, че успяхме да привлечем младите хора, които да станат част от тази лекция, защото знам, че в тяхната възраст е много трудно да разграничиш и да си наясно със себе си. Това е най-доброто по пътя на здравословния начин на живот. Знам, че точно в тази възраст имат нужда от подкрепа и насоки, как да се грижим за себе си, за да се чувстваме възможно по най-добрия начин" каза Славина Тошева, председател на клуб "Психология" към сдружението.

Младите хора имаха възможността да задават въпроси, които ги вълнуват, да споделят своята гледна точка по проблема и да бъдат активни по темата. Мероприятието беше уважено от Владимир Крумов и Антоанета Стоянова, със съдействието на Чавдар Вълев, който е председател на клон Карнобат към сдружението.

Обучението се осъществи по проекта МИКЦ-Бургас "Гласът на младите, по Национална програма за младежта 2011-2015, Подпрограма1: "Развитие на мрежата от Младежки информационно консултантски центрове /МИКЦ/", финансиран от Министерство на младежта и спортa. Мероприятието е поредната инициатива на сдружението подкрепена от местната общност в името на развитието на младите хора в града.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Катастрофа на пътя Варна – Бургас, пострада дете
Започна ремонтът на Дюлинския проход! Скоро тези дупки ще са в ис...
Хиляди руснаци и украинци са се заселили в Бургаско само за годин...
Мъж от Винарско държи незаконни оръжия в дома си
В едно село в Бургаско живее само един човек, има друго без нито ...
Отлична работа на карнобатската полиция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).