Мургавият помориец, наръгал 17-годшишен ученик, си призна и за друго престъпление!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:50 / 06.06.2018
2271
В Районно управление – Поморие е получено съобщение  вчера сутринта от 31-годишна поморийка за това, че три дни по-рано – на 2 юни около 22.10 часа, докато се разхождала по крайбрежната алея, е нападната от непознат мъж, който след нанасяне на удар с ръка в областта на гърба, й отнема мобилния телефон и побягва.

В резултат на полицейските действия е констатирано, че извършител на грабежа е задържаният за нанасянето на порезна рана в областта на гърба на 17-годишен помориец, осъществено на 2 юни около 23.30 часа в района на бл. 25 на поморийската улица "Княз Борис I" криминално проявен - Б.М., 24-годишен от Поморие, който направил пълни самопризнания.

Ограбеният мобилен телефон е открит в дома на Б.М., разположен на ул. "Родопи". Извършени са множество процесуално-следствени действия - разпит на пострадал, назначена е съдебно-медицинска експертиза, назначена и изготвена е съдебно-икономическа експертиза, изискана и приложена е справка за съдимост, разпознаване на лице, привличане и разпит на обвиняем и др. С постановление на прокуратурата срокът на задържане на 24 годишния помориец е удължен за срок от 72 часа. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление – Поморие.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).