Мъж с добър пример: Ако всеки от нас положи усилие, градът ни ще бъде красив и чист

Автор: Велизара Ангелова
Коментари (2)
18:47 / 13.04.2024
1517
Ако всеки от нас положи усилие, градът ни ще бъде красив и чист. Такова послание отправи буден жител на морската ни съседка Варна в група в социалната мрежа Facebook. Вместо да се наслади на своята почивка, варненецът е решил да оползотвори своята събота с общественополезна дейност. Мъжът решава да почисти струпалите се отпадъци около контейнерите за отпадъци, видяхме от Burgas24.bg. Ето и повече за неговия пример:

"Ето, как се действа! Прибирам се, виждам това....отивам за метла и лопатка и само след 5 минути всичко грее. Малко преди това наблюдавах хората, които минаваха, гледаха, не харесваха мизерията, но никой нищо не направи. Явно всеки чака на общината, добре, ама явно, че така не става, още повече, че е събота. Ако всеки един от нас направи малко усилие, градът ни ще бъде красив и чист.

Публикувам тези снимки и видеа, за да видят всички, че всеки един от нас може да допринесе за общото благо, като отдели малко от личното си време", пише мъжът.

Или както се казва: "Сговорна дружина, планина повдига! Заедно можем всичко."

Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
В едно село в Бургаско живее само един човек, има друго без нито ...
Отлична работа на карнобатската полиция
Мъж от Сунгурларско разбра, че полицията дебне за пияни шофьори и...
Колко нови жилища построиха в Бургаско от началото на годината?
Кола се заби в дърво в Айтос, шофьорката попадна в болница
Строи ли се в Бургаско?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).