Намериха много вещи и части от крадени автомобили при акция на полицията в автоморга

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:05 / 18.11.2014
1540
В края на миналата седмица, на територията на Габровска и Бургаска област e проведена специализирана операция за противодействие на кражбите на моторни превозни средства. Действията са планирани, след като дни по-рано в Габрово бяха задържани двама мъже на 38 и на 29 години за кражба "Форд Маверик", извършена през септември т.г., както и на други седем моторни превозни средства. Тогава, в двора на частен имот в габровското село Мичковци, бяха намерени два автомобила, обявени за издирване като противозаконно отнети - "БМВ Х5" от Велико Търново и "Опел Корса" от Габрово.

При последвалите процесуално-следствени действия, в обитаваните от мъжете жилища и в автомобилите, които ползвали, бяха намерени и иззети множество части, вещи и документи, свързани с кражбите на други пет автомобила.
В хода на спецоперацията, служители на ГД "Криминална полиция" и на областните дирекции в Габрово и Бургас предприели претърсване в обект за продажба на употребявани авточасти в Карнобат, ползван от 45-годишен криминално проявен мъж. В автокомплекса полицаите открили множество части от различни марки автомобили, които през последните няколко години били обявени за общодържавно издирване след кражба - "Ауди", "Фолксваген Голф", "Фолксваген Пасат", "Форд Ескорт", както и от откраднатия през септември "Форд Маверик".

Работата по цялостното изясняване на случая продължава.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Започна ремонтът на Дюлинския проход! Скоро тези дупки ще са в ис...
Хиляди руснаци и украинци са се заселили в Бургаско само за годин...
Мъж от Винарско държи незаконни оръжия в дома си
В едно село в Бургаско живее само един човек, има друго без нито ...
Отлична работа на карнобатската полиция
Мъж от Сунгурларско разбра, че полицията дебне за пияни шофьори и...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).