Напредва обновяването на улица "Иглика“ в Приморско

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:54 / 01.02.2018
1759
Напредва обновяването на една от най-натоварените улици в Приморско - "Иглика". Очаква се тя да е напълно реновирана, с нови 50 паркоместа и засадени 100 дръвчета, до началото на сезона.

Работата по модернизирането на улицата, която води към част от забележителностите на морския курорт, тече усилено. Слънчевите януарски дни допълнително улесниха Общината и дейностите по отсечката от ул. "Стара планина" до ул. "Ропотамо" е към своя край. От стария и амортизиран водопровод и от бетонните стълбове с висящи жици вече няма следа. Всички комуникации са прокарани под земята, а ново осветление ще замени старите бетонни стълбове.

С обновяването на ул. "Иглика" Община Приморско цели да улесни движението и паркирането на автомобили, като същевременно не нарушава зоната на пешеходците. Увеличава се и зелената зона с нови 100 дръвчета от вида "акация".

Модернизирането на улицата започна още миналата година, когато едната й страна беше цялостно обновена с нови паркоместа, красиви дръвчета и ново осветление. Бяха монтирани информационни табла на пешеходната зона, както и красиви дървени скулптури.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).