Неизвестни лица саботират дейността на родната ни федерация по вдигане на тежести

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:10 / 07.04.2023
1143
Неизвестни лица опитаха да направят саботаж в залата по вдигане на тежести в столичния квартал "Дианабад", съобщиха от Българска федерация по вдигане на тежести. Злосторниците блокираха входа на залата, която е собственост на Национална спортна база. В нощта на четвъртък срещу петък ключалката на входната врата е била затапена. В нея е поставено моментно лепило, след което е счупен ключ, за да бъде бъде блокиран достъпът.

Извиканият специалист-ключар буквално счупи бравата, за да може вратата да бъде отворена. Всичко това забави работата на националните ни състезатели.

По-късно днес от 15.00 часа в "Дианабад" ще бъде проведено контролно на част от националите, за да бъде определен съставът на България за Европейското първенство за мъже и жени в Ереван, Армения (15-23 април).

"Дори не мога да определя какви са целите на тези хора", коментира президентът на Българска федерация по вдигане тежести Ариф Маджид, който наскоро замени Неделчо Колев.

Това се случва непосредствено преди първия Управителен съвет на федерацията, който ще се проведе утре в Русе, а на него предстои да бъде одобрен треньорският състав на националните отбори на България.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).