Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Непреодолима е трагедията за близките на изгорялата в мелето Ани
Автор: Екип Burgas24.bg 12:11 / 13.09.2020Коментари (0)2137
©
Ани и Петър
Търговище е в траур след трагедията на ул. "Хаджи Димитър" в Айтос, при която камион с дрогирания шофьор Кольо Иванов, превозващ над 30 т жито помля над 10 автомобила и прати в гроба 28-годишна жена. Загиналата в горящата кола се казва Анита, от Търговище е. Близките й са в шок, още не могат да повярват, че повече няма да видят момичето с най-слънчевата усмивка. 

"Ани беше най-лъчезарното, най-доброто, най-усмихнатото момиче, което познавам. Тя бе грижовна дъщеря и сестра, любяща жена, добра приятелка, човек, който винаги бе готов да помогне на всеки. Анита излъчваше доброта с усмивката си, от километри й личеше, че е сърдечна. Загубихме невероятен човек, болката ни е много голяма", ридае приятелка на загиналото момиче. 

28-годишната Ани и приятелят й Петър, който по чудо се отърва невредим при чудовщния сблъсък, са били на почивка в Бургаско. Освен на море, обикаляли и забележителностите в региона. Искали да се възползват от последните топли дни за плаж. Двамата били заедно от няколко години, живеели заедно и имали общи планове за бъдещето. Близките на Анита са съкрушени, че дрогиран шофьор отне всичките й мечти. 

"Един невинен човешки живот си отиде просто ей така. Благодарни сме, че поне Петър е жив и здрав. Шокът за него обаче е голям, повече отколкото за нас, тъй като е бил с нея, колата и тя са изгорели пред очите му. Дано да успее да се възстанови от тази травма, моля се на Господ! Двамата много се обичаха, имаха общи планове, а накрая един човек всичко затри", каза още близката позната на Ани, цитирана от "Флагман".

Тя сподели, че семейството на младата жена преди 3 години е преживало и друга трагедия - загуба на много близък човек. "Труден период изживяха, случиха им се трагедии след трагедии. А са много добри хора, работливи. Сестра й Десислава, също като Ани, е много лъчезарен и усмихнат човек. Двете бяха неразделни, не просто сестри, а най-добри приятелки, горкото момиче трябва да намери сили, за да подкрепи майка си, а самата тя как ще се справи с болката не знам...", сподели още приятелката на Ани. 

Всички близки на семейството са категорични, че ще искат най-тежката присъда за шофьора на камиона, който причини невижданото меле: "Искаме възмездие, да страда и той, и близките му, както ние сега, да изгние в затвора!"








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: