Нова ограда изниква край плажа Силистар

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:28 / 26.08.2015
854
Нова ограда изниква край плажа Силистар. Зрители на Нова тв сигнализираха, че собственици на частните имоти, през които се минава, за да се стигне до пясъка, са започнали да монтират метални заграждения в земята си.

Според посетители на плажа Силистар по този начин най-вероятно ще бъде ограничен изцяло достъпът до пясъка и морето или ще се върне старата практика за събиране на такса за преминаване през частните имоти.

Според местните власти собствениците на земите имат пълното право да правят каквото решат в имота си, но са им били съставени актове за извършване на нерегламентирани строителни дейности в разгара на летния сезон.

Бариери бяха поставени на стария път между Приморско и Созопол през юли и достъпът до плажа "Алепу" беше невъзможен. Недоволството срещу поредния заграден плаж започна от социалните мрежи и стигна дотам, че няколко часа по-късно хората разрушиха сами заграждението.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Катастрофа на пътя Варна – Бургас, пострада дете
Започна ремонтът на Дюлинския проход! Скоро тези дупки ще са в ис...
Хиляди руснаци и украинци са се заселили в Бургаско само за годин...
Мъж от Винарско държи незаконни оръжия в дома си
В едно село в Бургаско живее само един човек, има друго без нито ...
Отлична работа на карнобатската полиция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).