Още известни българи ще избират Мис Созопол

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:41 / 16.07.2015
988
На изключителен интерес се радва предстоящият конкурс за красота Мис Созопол 2015 г. Броени дни преди конкурса, журито, което ще оценява красотата и таланта на претендентките за короната се увеличава. Към харизматичния глас на българската естрада Орлин Горанов, експерта по красота Ирина Папазова, носителката на титлата Мис Созопол 2014 г. Теодора Димитрова, се присъединяват и известният български актьор Тончо Токмакчиев, както и очарователната бургаска дизайнерка Мария Диомова.

Обичаният от стотици българи актьор Тончо Токмакчиев с удоволствие прие поканата да журира на престижния конкурс за красота. Той и в момента е по Южното Черноморие за снимките на нов филмов проект в Созопол.

"За мен е изключителна чест и невероятно удоволствие да бъда част от това престижно модно шоу, и ще се отнеса много отговорно и прецизно към избора на най- красивата дама, достойна за короната Мис Созопол"- сподели обичаният актьор.

Известната в цяла България дизайнерка Мария Диомова също прие радушно поканата да е жури на конкурса за красота. "Задачата ни като жури наистина не е никак лека- споделя Мария от опит- но пък ще бъдем критични и в същото време изключително професионални, за да изберем най- достойната красавица"- допълни Диомова.

Един от най- интригуващите моменти на конкурса Мис Созопол 2015 г. ще бъде представянето на новата дизаинерска колекция на Мария Диомова, която ще бъде представена за първи път пред публиката в Созопол.

Сред журито на престижния конкурс ще бъдат още кметът на морския град Панайот Рейзи, организаторът на конкурса Ваня Кирова и др.

Мис Созопол 2015 г. ще се проведе тази събота /18 юли/ от 20.30 ч. на Амфитеатъра в Созопол. Конкурсът се провежда за трета поредна година и е под патронажа на кмета на морския град Панайот Рейзи.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Катастрофа на пътя Варна – Бургас, пострада дете
Започна ремонтът на Дюлинския проход! Скоро тези дупки ще са в ис...
Хиляди руснаци и украинци са се заселили в Бургаско само за годин...
Мъж от Винарско държи незаконни оръжия в дома си
В едно село в Бургаско живее само един човек, има друго без нито ...
Отлична работа на карнобатската полиция


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).