Пазете се! Ненормалник подхвърля отрова по градинки и дворове в Айтос! Десетки кучета и котки умряха в адски мъки (18+)

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
11:59 / 16.07.2018
11730
Ненормалник подхвърля лакомства, напоени с опасна отрова в Айтос, сигнализира за Burgas24.bg притеснена гражданка. Отровени са десетки кучета и котки, повечето от които домашни. По думите на нашата читателка, психопатът хвърля отрова не само в градинките, където освен животни, играят и много деца, но и в дворовете на хората.

"Съжалявам за всички, загубили любимците си. Положението е доста сериозно, защото случаите с отровените животинки са в различни райони на града! Или някой ненормалник обикаля града, или е "акция", което е безумно! Трябва да се вземат някакви мерки, за да не стане страшно с някое малко дете. Явно по улиците не му стига, а вече тръгна и по дворовете да обикаля и да трови животинките. Днес едно момиче е намерило котето си с парче салам в устата, тази отрова погубва животинката много бързо, коментират възмутени айтозлии в социалната мрежа.

"Тази отрова е изключително силна и животинката умира буквално за минути. На парченцата салам, които бяха пръснати около блока, в който живеем, мравки бяха налазили едното парче, дори и те бяха мъртви".

Припомняме, че миналата седмица, в адски мъки умря малкият джак ръсел Майло, жертва на същия опасен препарат – Ланат.

Шокиращи кадри от агонията, която опасната отрова причинява, бяха предоставени на Burgas24.bg. Предупреждаваме, че не са за хора със слаби сърца!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (6)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).