Пиян до козирката сътвори невиждан екшън в Камено, едва го усмириха

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
17:09 / 18.09.2019
5093
Пиян до козирката сътвори див екшън посред нощите в неделя в игрална зала в Камено, научи Burgas24.bg. Прекалилият с чашките мъж с инициали М.М.Г. блъскал по игралните автомати, ритал по входната врата на хазартния клуб, викал цинични думи и фрази на висок и заплашителен тон. Подивелият от алкохола се опитал да посегне с юмрук на клиенти на игралната зала.

В неделя след полунощ мл. експерт Д.В.Д., съвместно с ст. полицай Т., след получен сигнал за бито лице, са посетили каменското казино. Агресивният М.М.Г., който по професия е майстор-шпакловчик, бил във видимо нетрезво състояние и с наранявания по лицето. Той заявил на полицаите, че малко преди това са му нанесли побой в игралната зала, докато играел.  В същото време от залата излезли Ц.В.А и П.Д.П. Докато разговаряли с двете лица, М.Г.Г. се засилил към Ц.А.  и му нанесъл удар с крак в тялото, след което същият бил задържан за срок от 24 часа.

Крупието на игралната зала разказва, че М.М.Г. пристигнал видимо в нетрезво състояние и без причина започнал да удря с ръце по игралните автомати, както и да го заплашва със саморазправа.  В своите обяснения задържаният заявил, че заради изпития алкохол  не помни какво се е случило.  

На свое заседание в понеделник Районен съд Бургас призна М.М.Г. за виновен  и му наложи административно наказание глоба  в размер на 150 лв.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).