Помориец се надруса безпаметно и се метна на БМВ-то си! Така започнаха проблемите му...

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:37 / 31.05.2017
5232
Служители от Пето Райнно управление - Бургас спряха за проверка в района на кръговото кръстовище на изход Бургас в посока Поморие лек автомобил БМВ 328 с бургаска регистрация.

Водачът обаче не се съобразил с полицейските разпореждания и продължил движението си. Впоследствие БМВ-то е спряно от органите на реда, а водачът - задържан по пътя за Поморие.
Констатирано е, че водач на БМВ-то е криминално проявеният Г.Д., 30-годишен от Поморие.

Той бил напълно непровоспособен, а при спирането на автомобила, изхвърлил на седалка в колата топче с канабис. Г.Д. е тестван за употреба на наркотични вещества, като апаратът отчел положителна проба за наличие на кокаин, амфетамин, метамфетамин и канабис.

Водачът отказал да даде кръв за химичен анализ. В дома му, разположен на поморийската улица "Добри Чинтулов", съвместно със служители на Районно управление - Поморие е извършено претърсване, като са намерени и иззети множество саксии, засадени с канабисови растения и глави от съцветия с марихуана, подготвени за сушене.

Общото количество на намерената марихуана е с тегло около 200 гр. Г.Д. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).