Презентират красотите на Приморско в Москва

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:32 / 25.03.2015
606
За поредна година община Приморско участва в Международното туристическо изложение MИТТ-2015, което се проведе в Москва.

Перлата на Южното Черноморие представи предимствата си като атрактивна туристическа дестинация. Щандът на Приморско привличаше с множество рекламни материали, представящи големите пясъчни плажове, красотите на Странджа планина, мистиката на Тракийското светилище Бегликташ и други уникални забележителности. Акценти в презентирането на морската община бяха каталог на руски език и рекламно - информационен диск на четири езика.
Посетителите на щанда бяха изненадани с жест, представящ една от българските традиции. Всеки, спрял там получи като дар красива мартеница.

Въпреки слабия интерес към България от страна на руските туроператори като цяло, индивидуални посетители се интересуваха от възможността да закупят почивка директно от български туроператори. Търсени се оказаха и бази за детски лагери.

Община Приморско установи контакти с фирми от Казахстан, Азербайджан, Беларус и със страни от Балканите - Македония, Сърбия , Румъния и Турция. За пореден път внимание към Приморско проявиха фирми от Египет, които се интересуваха от възможностите за конгресен туризъм. 

MИТТ е най-големият форум за туризъм в Русия и е един от петте водещи в световен мащаб. Всяка година в него взимат участие над 3000 изложители от 198 страни.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Манастир от 11 век, некропол и много артефакти се разкриват при р...
Ученик пострада при опит да потуши пожар в Драчево
Катастрофа на пътя Варна – Бургас, пострада дете
Започна ремонтът на Дюлинския проход! Скоро тези дупки ще са в ис...
Хиляди руснаци и украинци са се заселили в Бургаско само за годин...
Мъж от Винарско държи незаконни оръжия в дома си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).