Прибраха 5 просещи деца в несебърско

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:29 / 19.07.2008
538
В петък и събота на територията на Община Несебър е проведена специализирана полицейска операция, с участието на служители от РИОКОЗ и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни лица, за установяване на малолетни и непълнолетни лица, консумиращи алкохол, скитащи, просещи и обявени за общодържавно издирване, съобщиха от пресцентъра на ОДП Бургас. Проверени са 4 дискотеки и 11 питейни заведения, като е установено едно непълнолетно лице, консумиращо алкохол, за което на юридическото лице, стопанисващо питейното заведение е съставен акт за административно нарушение на основание чл. 54 ал. 1 от Закона за здравето. Съставен е и един акт по Закона за българските документи за самоличност. Установени са и 5 просещи малолетни лица, без родителски надзор, на които е предоставена полицейска закрила в РПУ Несебър. На родителите на безпризорните са съставени протоколи за предупреждение.

Паралелно с тази акция се проведе и специализирана полицейска операция на територията на РПУ Несебър по контрол над водачи, управляващи мотопеди и мотоциклети, без използване на обезопасителна каска, с нередовни документи и неправоспособни. Констатирани са 13 нарушения, за които са съставени три акта на неправоспособни водачи и 10 акта за неползване на обезопасителна каска.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Бедни ли са бургазлии? Ето какво отговарят от НСИ!
Водещата от ВВС Бетани Хюз се гмурка край Созопол
Украинка отнесе с колата си неин сънародник на тротинетка в Свети...
Обещаха да разширят ГКПП "Малко Търново"
Белезници за шофьор, седнал зад волана на кокаин
Сезонът е открит! Англичанин стана жертва на нагъл крадец в Слънч...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).