Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Приморско представи потенциала си на туристическо изложение
Автор: Екип Burgas24.bg 11:47 / 20.02.2017Коментари (0)1044
©
Община Приморско се представи на 34-то Международното туристическо изложение "Ваканция и СПА ЕКСПО". Престижната експозиция се проведе от 15 до 17 февруари в София под патронажа на Министерство на туризма, в партньорство със Столична община, БТК, БХРА, БАТА, АБТТА, БУБСПА, Софийски съвет по туризъм.

На самостоятелен щанд община Приморско представи целия си туристически потенциал - от красивите лазурни плажове до културно-историческото наследство и възможностите за еко туризъм. На посетителите на щанда бе предоставяна подробна информация чрез красиво илюстрирани брошури и дипляни.
Всеки, проявил интерес към "перлата" на южното Черноморие, беше посрещан от добре обучен екип на общинския "Туристически информационен център", който подробно презентираше туристическия продукт и условията за лятна почивка. Освен културно-историческите забележителности, особен интерес сред посетители предизвикваха музеите на територията на общината - историческия музей в Приморско, музейната експозиция на Лев Н. Толстой в Ясна поляна и тайните на морското дъно в Китен. Множество запитвания бяха отправени за еко туризъм и почивка в детски лагери.

Щандът на Приморско беше посетен и от служебния Министър на туризма Стела Балтова, която изяви отлични впечатления от морската община и нейните възможности като туристическа дестинация.

Освен на "Ваканция и СПА ЕКСПО 2016", община Приморско тази година е заявила участие на борсите - ITB в Берлин, МIТТ - Москва и на МТИ "КУЛТУРЕН ТУРИЗЪМ" във Велико Търново.
Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО вече над 30 години е в календара на най-значимите събития в туристическия бизнес. Тя е най-представителното и посещавано от бранша изложение в България. Форматът му предоставя отлични възможности за полезни бизнес контакти между изложителите, промотиране на разнообразни продукти, програми и оферти пред професионалисти и широка публика.
ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО дава възможност на изложителите да получат актуална информация за състоянието на туристическия пазар в България и по света, да установят полезни контакти за успешна бизнес дейност, да присъстват на презентации, професионални срещи и дискусии по актуални проблеми на туризма с представители на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма, браншовите организации, туроператори и агенции.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Земетресения в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: