Приморско се представя на туристическо изложение в Полша

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:56 / 22.11.2016
938
Община Приморско за първа година ще вземе участие на една от най-значимите Международни туристически борси в Полша - ТТ Warsaw. Престижното изложение ще се проведе от 24 до 26 ноември 2016 година в полската столица.

Над 500 изложители от 50 страни ще вземат участие в туристическото изложение във Варшава. С атрактивни рекламни материали Приморско ще представи своя потенциал за развитието на туризма пред експерти в сектора от цял свят. Участието на морската община в борсата е предизвикано от големия интерес на полски туристи, които са посетили курортите в Приморско и Китен през изминалия летен сезон.

Съвместно с Туристическа камара Приморско ще се представи и с изложба, която ще бъде подредена в Българското посолство в Полша. Арт паната, които ще покажат красотите на Приморско и Китен, са под наслов "Приморско - Перлата на Южното Черноморие". Експозицията ще покаже обширните плажни ивици, археологическите и културните забележителности. Последното откритие на Приморско - златното съкровище също ще бъде част от изложбата. В изложбата ще бъдат представени по атрактивен начин и селищата с възможности за развитие на селски туризъм.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Хиляди руснаци и украинци са се заселили в Бургаско само за годин...
Мъж от Винарско държи незаконни оръжия в дома си
В едно село в Бургаско живее само един човек, има друго без нито ...
Отлична работа на карнобатската полиция
Мъж от Сунгурларско разбра, че полицията дебне за пияни шофьори и...
Колко нови жилища построиха в Бургаско от началото на годината?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).