Прокуратурата подхвана героите от сутрешния екшън в Слънчев бряг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
16:49 / 19.08.2016
979
Районна прокуратура - Несебър образува досъдебно производство срещу неизвестен извършител след стрелбата в Слънчев бряг. Както съобщихме по-рано, арменците Артур О. и Арман А. са открили стрелба заради 20-годишна бургазлийка.
Хубавицата е привлякла вниманието на мъжете, които се придвижвали с лек автомобил "Рейндж Ровър Спорт", те започнали да я задяват и това очевидно не се понравило на нейните колеги - тримата мъже от Димитровград. Екшънът се е разиграл рано тази сутрин в района на хотел "Кокиче" в Слънчев бряг.

За това престъпление законът е предвидил наказание до 5 г. "лишаване от свобода" .

Към момента са извършени оглед на местопроизшествието, претърсване и изземване от лек автомобил, от който са иззети газов пистолет и бухалка. Задържани са 4 лица за срок от 24 часа по реда на ЗМВР. На този етап няма привлечено към наказателна отговорност обвиняемо лице с взета спрямо него мярка за процесуална принуда. Работата по случая продължава с набелязани и обсъдени между разследващия орган и наблюдаващия делото прокурор задачи и процесуални действия, водещи до бързото разкриване на обективната истина и пристъпване към привличане в качеството на обвиняем/и на виновното/те лице/а и внасяне на делото за решаване пред Районен съд -Несебър.

С оглед пълнотата на разследването, отново на 19.08.2016г. около 08.00ч. е извършено претърсване и изземване от жилище на З.Г., находящо се в к.к. "Слънчев бряг", кв."Камелия", където заподозряно лице без надлежно разрешително е държал наркотично вещество -канабис- престъпление по чл.354А, ал3, предл.2 , т.1, предл1 от НК.
За това престъпление законът е предвидил наказание "лишаване от свобода" от 1г. до 6г. и "глоба" от 2000 лв. до 10 000 лв.

Към момента, от служителите на РПУ-Несебър по това досъдебно производство няма задържани лица за срок от 24 часа.

Виж коментарите (4)

Още по темата (4):
19.08.2016 Арменци са се возили в пловдивския джип. Двамата налетели на млада бургазлийка, стреляли по колегите й
19.08.2016 Ето го потрошения при екшъна в Слънчев бряг джип
19.08.2016 Скандалът в Слънчев бряг започнал заради момиче
19.08.2016 Стрелба в Слънчев бряг, петима са в ареста
Още новини от Регионални новини:
Хиляди руснаци и украинци са се заселили в Бургаско само за годин...
Мъж от Винарско държи незаконни оръжия в дома си
В едно село в Бургаско живее само един човек, има друго без нито ...
Отлична работа на карнобатската полиция
Мъж от Сунгурларско разбра, че полицията дебне за пияни шофьори и...
Колко нови жилища построиха в Бургаско от началото на годината?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).