"Пътешествие из Средиземноморието“ с именити певци и гост от Гърция в Созопол на 11.09 от 20.00 ч.

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:23 / 07.09.2020
1040
Амфитеатърът ще се превърне в красив пристан за обичаната в цял свят музика на Средиземноморието. Почитателите на гръцката, италианска,  френска и испанска музика ще преживеят на 11-ти септември незабравими мигове в Созопол с изкуството на гостуващия тенор Георгиос Филаделфевс и звездите на българската музикална сцена – тенорът Марио Николов и сопраното Валентина Корчакова.

Зрителите на "Пътешествие из Средиземноморието“ се принасят в атмосферата на живописния регион с вълнуващи изпълнения на обичаните в цял свят италиански канцонети, френски шансони, испански и гръцки песни, и разбира се сиртаки, в атрактивен аранжимент за оркестър.

Първата част от концертите през август - в Търговище, Попово, Шабла, Добрич, Кърджали преминаха при голям интерес от страна на публиката, с вълнуващи бисове и аплодисменти, великолепно настроение и възторжени отзиви.

Следващата дата е 11-ти септември от 20.00 ч. в Амфитеатър Созопол. Билетите са в продажба на пл. "Хан Крум“ пред Амфитеатъра от 17.00 до 20.30ч. и пред Етнографския музей от 9.00 до 18.00ч., тел. 055025713.

Концертите “Пътешествие из Средиземноморието“ са със специалното участие на сопраното Валентина КОРЧАКОВА и тенорът Марио НИКОЛОВ. Звездите на българския музикален театър очароват публиката с харизматичния си талант и разкошни гласове в множество гастроли у нас и по света. Заедно с именитите певци, ще имаме удоволствието да чуем и очарователния гръцки тенор и пианист - Георгиос ФИЛАДЕЛФЕВС.

Събитието се провежда при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход, съгласно противоепидемиологичните мерки в страната.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
МВР прехвърли имот на Община Приморско, върху терена ще се изград...
Отново проблем за хотелиерите в Слънчев бряг, настанили украински...
Първи кадри на обърнатия тир в Бургаско! По пътя има разлято гори...
Извънредно: Тир от Северна Македония се обърна в Бургаско!
Кола пламна в Айтос
Тарикат изуми как пълни басейн в Слънчев бряг


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).