РИОСВ-Бургас спря започнат строеж на жилищна сграда в границите на ПП "Странджа"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:00 / 17.04.2015
930
РИОСВ-Бургас спря започнат строеж на жилищна сграда в Синеморец в границите на ПП "Странджа", съобщават от регионалната екоинспекция.

Строителните работи се извършват без инвестиционното предложение да е съгласувано с инспекцията. Строителството е спряно до произнасяне на Директора на РИОСВ-Бургас с краен административен акт относно инвестиционно предложение "Изграждане на жилищна сграда в поземлен имот (идентификатор 66528.501.381(УПИ І-381, кв. 44) с. Синеморец, община Царево", с възложител "Корк и Форк" ЕООД, гр. София.

При извършена проверка от експерти от РИОСВ-Бургас на терен е установено, че е започнат строеж на жилищна сграда. Имотът е ограден с метални платна, извършени са изкопни работи и се поставят фундаменти. На обекта е поставена табела, на която е посочено, че е издадено разрешение за строеж на 10.03.2015 г. Няма съгласуване на инвестиционния проект от РИОСВ-Бургас. Заповедта, издадена на 15.04.2015г., е изпратена на възложителя "Корк и Форк" ЕООД, гр. София за изпълнение. Информирани са областният управител на област Бургас, кметът на община Царево и РДНСК Югоизточен район за сведение и контрол.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Манастир от 11 век, некропол и много артефакти се разкриват при р...
Ученик пострада при опит да потуши пожар в Драчево
Катастрофа на пътя Варна – Бургас, пострада дете
Започна ремонтът на Дюлинския проход! Скоро тези дупки ще са в ис...
Хиляди руснаци и украинци са се заселили в Бургаско само за годин...
Мъж от Винарско държи незаконни оръжия в дома си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).