Разкриха серийни взломаджии

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:16 / 17.08.2015
922
В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление - Несебър по отношение взломните кражби на вещи от паркирани в с. Равда и Несебър леки автомобили и от бунгало в Слънчев бряг-запад, на 14 август в района до х-л "Сол Несебър Палас" за проверка е спрян л.а. "Фиат Браво", със софийска регистрация, с който се придвижвали 36-годишният криминално проявен Г.Б. от София и В.К., 46-годишен от Кюстендил, криминално проявен, обявен за общодържавно издирване. При извършена проверка на ползвана от мъжете квартира, разположена на ул. "Отец Паисий" в с. Равда са намерени и иззети три лаптопа, таблет, четири мобилни телефона, два фотоапарата, златни накити, три кожени дамски чанти и лични документи.

Част от вещите са отнети при взломни кражби, осъществени чрез счупване на стъклата на автомобили. Една от разбитите коли е "Опел Зафира", с хасковска регистрация, паркирана на улица между х-л "Елизабет" и х-л "Арсенал" в Несебър. От там са отнети са два лаптоп, таблет и дамска чанта със сумата от 400 лв. Разбит е и л.а. "Фолксваген Пасат", със софийска регистрация, паркиран на улица "Морски звуци" в с. Равда, от където е отнета е дамска чанта със сумата от 1 350 лв., мобилен телефон, фотоапарат и златни накити.

Г.Б. и В.К. са извършители и на взломна кражба от бунгало, разположено в Слънчев бряг - запад, при която са отнети лаптоп и DVD Player.

Работата по изясняването на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на Районно управление - Несебър.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Отлична работа на карнобатската полиция
Мъж от Сунгурларско разбра, че полицията дебне за пияни шофьори и...
Колко нови жилища построиха в Бургаско от началото на годината?
Кола се заби в дърво в Айтос, шофьорката попадна в болница
Строи ли се в Бургаско?
Борят се за живота на мотоциклетист, катастрофирал в Руенско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).