Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Руски безобразия на плажа в Слънчев бряг
Автор: Екип Burgas24.bg 10:54 / 30.07.2012Коментари (36)13531
© Burgas24.bg
All inclusive-ът доведе проблемни туристи на плажа, които ежедневно правят скандали. Основните оплаквания на морските работници на южната ивица в Слънчев бряг са от руски летовници, които отказват да заплащат за услугите на платените зони, имат лошо отношение, влизат в пререкания с персонала на плажа, оставят след себе си купища боклуци.

"Те не разбират, че се спазват определени правила и че плажът не е ол инклузив. Руснаците лягат на чужди шезлонги, носят собствени чадъри, които поставят в непосредствена близост до платените зони или на брега и пречат на останалите плажуващи. Обясняваме, че има безплатни зони, където могат спокойно да се настанят, но те винаги вдигат скандали, отказват да плащат и да се преместят. Отнасяме не малко обиди от летовниците, но ние нямаме никакви права", казаха от фирмата-концесионер на южния плаж в Слънчев бряг.

Най-неприятното качество на руснаците е, че не проявяват никакво уважение - идват на ивицата, все едно отиват на пикник - с килограми храна, с туби с вода, разхвърлят хартии, найлонови торби, пликове, кутии, чупят чадъри, шезлонги. Това е недопустимо, тъй като южният плаж се слави с чистота си и европейския си вид. След като направим забележка, започват да обиждат и да обясняват, че ивицата е държавна собственост, че тук всичко е безплатно и ще правят каквото си искат, казаха от управата на плажа.

По закон всяка охраняема плажна ивица е разделена така, че едната половина е платена, с шезлонги и чадъри, а другата свободно достъпна за хората, които искат да плажуват, без да плащат за услугите. За това има и поставени информационни табели на пясъка, които ясно посочват къде са границите на платените и безплатните зони.

Спасителите пък описват руснаците като арогантни, а поведението им на фона на останалите чужденци като лошо и крайно обидно. От фирмата-концесионер апелират към туроператорите и други заети с бизнеса представители, да информират туристите, че ол инклузивът свършва след като напуснат хотела, в който са отседнали.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 09.08.2012 г.
0
 
 
скапани цигани са повечето руснаци..мислехме че ние сме зле ма я ги вижте тех..смешници1
-1
 
 
Не така с лошото се посрещат гостите,които идват с парите си и ни създават поминък и работа и печалба.Без Руски туристи,които са основната част от туристите изключая някои западни изкукали пенсии - няма кой да ни носи печалба в България.Икономиката е селско стопанство и туризъм- промишленост няма затова и няма работа и има такава голяма Безработица.Бях на Морето и го видях с очите си,че ако не са руските туристи ни чака Глад в тая Финансово-икономическа Криза на производство,потребление,доходи,работа и т. н., създадена не от руските туристи, а от Богатите алчни капиталисти,които живеят и забогатяват за сметка на обедняващите и честни хора.
0
 
 
Статията е много вярна! Ставала съм свидетел на какви ли не свинщини и безобразия от страна на "братушките" . Дали в други държави се държат така арогантно? Едва ли!
Aнонимен
на 30.07.2012 г.
0
 
 
и КАТО махнат платените чадъри, кой ще ви чисти свинските истории, които правите на пясъка? да бяхте нормална нация - добре! ама след като хвърляте какво ли не на плажа - трябва да се чисти - а това струва пари! да не говорим за хората, които си мислят, че морето е нещо като селската бара - до колене! някой трябва да спасява такива нещастници!
Aнонимен
на 30.07.2012 г.
-1
 
 
проблема изобщо не в платените чадъри и шезлонги - на който не му харесва, си отива другаде! проблема е в арогантността на руснаците: ПОНЕЖЕ СЕ ИМАТ ЗА ВЕЛИКА НАЦИЯ, ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ИМ РОБИ! ДА ПИТАМ АЗ - НЯКОИ ОТ ТУК ПИШЕЩИТЕ: ПРОБВАЙТЕ ДА ОТИДЕТЕ С ЧАНТИТЕ С БАНИЧКИИ ПРОЧИЕ БОКЛУЦИ И Д АГИ РАЗПИЛЕЕТЕ НА ПЛАЖА ВЪВ фЛОРИДА НАПРИМЕР! ЩЕ ВИ ЗАЩИЯТ ТАКАВА ЯКА ГЛОБА, ЧЕ ВСЕКИ ПЪТ КАТО ПОМИЛИТЕ ЗА ПЛАЖ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СЪРДЕЧЕН УДАР! ТАКА ЧЕ - НЕ МИ ГИ ХВАЛЕТЕ МНОГО ТЕЗИ СЕЛЯНДУРИ! ЗАКОНИТЕ СЕ СПАЗВАТ! ОСОБЕНО АКО СИ НА ГОСТИ!
0
 
 
За пореден път се убеждавам как българите са ЦАРЕ на изместване на фокуса от темата - защо имало чадъри и шезлонзи?? Това е съвсем друга тема не виждате ли , че автора на статията малко или много иска да ни покаже как руснаците ни имат за роби в собствената ни страна ?? Ние пак обръщаме нещата откъм опъкото ....:Х Не е въпроса до чадъра - въпроса е ,че ако отида аз и откажа да платя или легна на чужд шезлонг най-вероятно ще ме изритат с шутове може да ям бой , а ако е по-празноглава маймуна насреща ми може и да ме убие , обаче щом е чужденец най-вече руснак и се обръщат към тях с 'моля ви/ама недейте/ама бихте ли били така любезни да напуснете / ама много ви се молим"
Aнонимен
на 30.07.2012 г.
+1
 
 
аман от чадъри и шазлонги поне да са на поносими цени скъпи са даже и за западните туристи и всъщнот то няма свободни зони целия плаж е с чадъри и човек е принуден да плаща ако иска да е на плажа
+1
 
 
В случая руснаците са абсолютно прави. Мутрафоните са заели с платени чадъри всички удобни места от плажовете, с което плажа става на практика платен, а според Конституцията и законите това изобщо не трябва да е така. Тук в Родината всичко хубаво се получава само с натиск. Та че, продължавайте, руснаци, дано да ни освободите и от плажните мутри. Другото са чисто субективни коментари. Аз какви работи мога да ви напиша за някои англичани например...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: