Руснаци и англичани се редят на опашка на плажа в Слънчев бряг, вижте за какво

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
12:38 / 10.07.2019
3935
Руснаци и англичани се редят на опашка, за да се подложат на Кралски масаж в шатра на плажа в Слънчев бряг. Процедурата се прави с четири ръце от двама специалисти едновременно, и включва комбинация от класически, релаксиращ и хавайски масаж, в допълнително съчетание с точкови методи. Едночасовото удоволствие на цяло тяло струва 80 лева. По-евтино излиза процедурата класически масаж за 30 минути, а цената е 35 лева. Сред клиентите не липсват и българи. Те най-често се глезят с класически масажи на пясъка. Дамите предпочитат антицелулитните терапии, които се правят от жени. Терапевтките правят чудеса с ръцете си, твърдят туристките.

Гостенките от Русия пък са пристрастени към разкрасителните процедури. На южния плаж в Слънчев бряг има и салон за красота. Всяка дама, която държи да изглежда в перфектен вид, може да използва в екзотичната разкрасителница фризьорски услуги или артистичен маникюр. Гел лакът с цвят по избор на клиента струва 35 лева, педикюрът е 40 лв.

Огромна аудитория на плажа спечелиха и рибките Garra Rufa, които правят масаж и пилинг на ходилата. Луксозната  процедура с чудодейни качества струва 10 лева за 20 минути. Краката се поставят в специален аквариум, където стада от миниатюрни рибки правят безболезнен пилинг и масаж.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Спешна помощ на плажа с джет, вместо с линейки?
Шофьорка от Русия направи голяма беля в Поморие
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).