Сагата с изнасиленото момиче е пълна! "Южният плаж" скочи на Бургаската прокуратура

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
14:08 / 29.07.2016
1711
От "Южният плаж" в Слънчев бряг скочиха срещу информацията на прокуратурата, в която се споменава, къде е станал инцидента с изнасиленото момиче:

По повод разпространено изявление от Бургаската прокуратура, с което се потвърждава инцидент с изнасилено 14-годишно момиче в района на дискотека "Какао Бийч", отново и категорично заявяваме, че информацията не отговаря на истината. Такъв инцидент до "Какао Бийч" и изобщо в концесионната територия на Южния плаж НЯМА.

Бяхме принудени да извършим собствено проучване и установихме, че действително РУП Несебър работи по жалба за изнасилване. Инцидентът обаче е станал далеч от "Какао бийч" и извън концесионната територия на Южния плаж, чиято граница се явява реката. Точното място, на което е извършено това зверско престъпление е от другата страна на реката, близо до станцията на Министерски съвет в неохраняема зона на плажната ивица, която повтаряме е извън концесията на Южен плаж. Въпросната зона е известна като "Нудисткия плаж" и е изключително рискова, именно поради факта, че не се стопанисва от никого.

Остро възразяваме срещу некоректно поднесеното описание на мястото, на което се е случил инцидента и цитирането на "Какао бийч" като най-близко заведение, което не отговаря на истината.


Виж коментарите (1)

Още по темата (3):
29.07.2016 Каша по случая с изнасиленото момиче в Слънчев бряг! Прокуратурата обаче потвърди
29.07.2016 Южният плаж в Слънчев бряг: На наша територия е нямало изнасилване
29.07.2016 Ужас в Слънчев бряг с украинче
Още новини от Регионални новини:
В едно село в Бургаско живее само един човек, има друго без нито ...
Отлична работа на карнобатската полиция
Мъж от Сунгурларско разбра, че полицията дебне за пияни шофьори и...
Колко нови жилища построиха в Бургаско от началото на годината?
Кола се заби в дърво в Айтос, шофьорката попадна в болница
Строи ли се в Бургаско?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).