Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Семейството на починалия в Китай моряк от Поморие търси съдействие от премиера и главния прокурор
Автор: Екип Burgas24.bg 11:07 / 14.02.2020Коментари (2)12404
©
Както Burags24.bg съобщи български моряк от Поморие е починал при странни обстоятелства в Китай, в началото на месец ноември миналата година. Съпругата му вече месеци наред не успява да прибере тялото на своя мъж. Последното обяснение от китайските власти било, че пренасянето на тленните останки се забавило заради ограничението на полетите, наложено с цел ограничаване разпространението на коронавируса. Съпругата на Георги Кьосев е притеснена  и от редица обстоятелства, които по думите й будят съмнение.

"Притеснена съм, защото ми се каза, че е починал заради инфаркт. Това не е вярно, защото той не е имал никакви здравословни проблеми и абсолютно никакви оплаквания", каза пред NOVA съпругата на починалия – Катя Кьосева.

"На 9-ти сутринта разговаря с него, всичко беше нормално. Той беше в настроение. Няколко часа след това дойдоха и ми казаха, че е получил инфаркт и е починал", разказа още тя.

По думите й представители на корабната агенция са й дали да подпише документ за отказ от аутопсия. "Аз съм сигурна, че не е инфаркт, затова искам аутопсия. Той беше в перфектно здраве, нямаше абсолютно никакви проблеми със сърцето. Нямаше да го вземат на работа, ако имаше", категорична бе Кьосева.

"След като видях, че се опитват да ме накарат да се откажа от аутопсията, разбрах, че не е починал от инфаркт. Държат ни в неведение. Знам само, че е в този град, в който е бил корабът на пристанището – Жаушен. Нито са ми казали в коя болница е, нито кой лекар го е приел, установил смъртта или каквото и да е", каза още тя.

Кьосева коментира, че месец и половина по-късно е получила мейл, в който са й съобщили, че е направена аутопсия. "Тя обаче е направена в Шанхай. Това е на 4 часа и половина разстояние. Не ни представиха никакви документи. Смъртният акт също е пародия", допълни тя.

Дъщерята на починалия – Симона е направила опит да разговаря с хора от екипажа, който са били заедно с баща й. "От тях не поучих никаква адекватна информация. Имам съмнения, че е трудова злополука. Фактите говорят за това. Процедурата се бави, нямаме никакви документ", каза тя.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 19.02.2020 г.
0
 
 
Госпожо,моите съболезнования.Само вие си знаете какво ви е. Преди години моят баща също почина внезапно от инфакт без да е боледувал преди това и то на доста млада възраст. Бяхме на вън,смяхме се,разхождахме се и се прибрахме.Той легна да дремне и повече не се събуди... Много е тежко да загубиш опората си и още повече,че вие дори не сте могли да се сбогувате. Още веднъж съболезнования
-1
 
 
На какво си е направила устата това момиче.Трагедия.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: