Склад се запали в Айтос, огънят обхвана и гарата

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
08:37 / 14.07.2020
848
Вчера  около 00.46 ч. в Районно управление -Айтос е получено съобщение за горяща покривна конструкция на склад за строителни материали, разположен в близост до ж.п.гара– Айтос, стопанисван от 43-годишен айтозлия. Огънят е локализиран в 02.40ч. от пет противопожарни автомобили и 11 огнеборци от Айтос, Бургас и Карнобат.

Установено е, че вследствие на пожара е изгоряла около 400 кв.м.от дървената покривна конструкция на склада заедно със съхраняваните в него строителни материали. Изгорял е и паркиран в близост т.а. "Фиат Дукато“, с бургаска регистрация, собственост на частна фирма.

В резултат на силния вятър се разнасят искри от потушения пожар и около 04.40ч. се запалва и покривната конструкция на ж.п. гара – Айтос, разположена в непосредствена близост до изгорелия склад. Пожарът е потушен от два противопожарни автомобила и петима огнеборци. От покривната конструкция на ж.п.гарата са изгорели около 25 кв.м. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Айтос.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).