Скръб в Съдиево след смъртта на баба Станка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:17 / 31.01.2017
1465
Съдиево потъна в траур! Всички в айтоското село познавали загиналата вчера сутринта при пожар Станка Маринова. 

83-годишната жена живеела сама в изпепелената къща. Синът й бил в Айтос, идвал си на село от време на време, разказаха местни жители, цитирани от "Флагман". Баба Станка била болна и трудноподвижна, но за нея се грижели хората в Съдиево.

Всяка сутрин къщата била посещавана от социален работник, който помагал на старицата. Именно жената от социални грижи забелязала първа пламналия покрив на къщата. Реагирали светкавично, но за баба Станка вече било късно!

Намерили възрастната жена в безпомощно състояние на стола до печката, починала от задушаване. Хората подозират, че неправилното боравене с огъня от страна на старицата предизвикало пожара в дома й.

В момента помещението, в което се е намирала жената, изглежда като след бомбардировка. Покривът и покъщнината са изпепелени. Другото крило на къщата обаче е непокътнато заради бързата реакция на пожарникарите, които овладели стихията за минути.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Спешна помощ на плажа с джет, вместо с линейки?
Шофьорка от Русия направи голяма беля в Поморие
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).