Стартира дарителска кампания за събиране на стари книги в Поморие

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:50 / 01.11.2018
1788
По повод 1 ноември – Ден на народните будители, структурата на ГЕРБ-Поморие дава началото на благотворителна кампания за събиране на запазени стари книги, предназначени за попълване фонда на училищните и читалищни библиотеки на територията на общината.

"Всеки, който желае, може да се включи в инициатива, целяща не само да съхрани традициите на народа ни, но и да даде нов живот на прочетените и непотребни книги, каквито имаме в домовете си. Те могат да бъдат от различни жанрове, без значение тематиката и за всички възрасти, но да за в добро състояние. Ще очакваме най-нетърпеливите да се включат в инициативата още следващия понеделник“, споделят организаторите. Те избраха символично Празникa на будителите и читалищната дейност, за да обявят идеята, като се надяват много жители на морската община да я почувстват като близка кауза.

Акцията ще стартира официално на 5 ноември (понеделник), като всеки ден от 10.00 ч. до 14.00 ч. желаещите могат да оставят своите книги в офиса на ГЕРБ на адрес: ул."Княз Борис" I 96A“ в Поморие.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Огромен проблем тревожи бранша по морето преди старта на сезона
Спешна помощ на плажа с джет, вместо с линейки?
Шофьорка от Русия направи голяма беля в Поморие
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).