Столичанин се жалва за дискриминация от туроператор и хотел в Лозенец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:08 / 14.09.2015
1420
На 17 септември от 12,00 ч. втори състав на Комисията за защита от дискриминация ще проведе заседание по преписка, образувана по жалба на И.И. от София срещу "Александрия Травел" ЕООД и Хотел "Мерлин Александрия Клуб 4*" в Лозенец, Бургаско, съобщиха от институцията, предаде репортер на Burgas24.bg.

Жалбоподателят ползвал услугите на хотела след договор с туроператорската фирма. По време на престоя в хотела детето на жалбоподателя се почувствало зле, следвало повръщане, разстройство, общо неразположение, като нещата ставали все по-зле. Непрекъснато родителите питали на рецепцията за лекар. Било им обещавано в негово присъствие, докато след часове станало ясно, че хотелът имал договор с лекар, но само за чужденци, а за българи - не идвал.

Ответниците считат жалбата за неоснователна, като се аргументират с посочени факти. Бе конституирана като ответна страна "Групова практика за първична медицинска помощ - Трендафилови" ООД. Допускат се свидетели на страните.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Хиляди руснаци и украинци са се заселили в Бургаско само за годин...
Мъж от Винарско държи незаконни оръжия в дома си
В едно село в Бургаско живее само един човек, има друго без нито ...
Отлична работа на карнобатската полиция
Мъж от Сунгурларско разбра, че полицията дебне за пияни шофьори и...
Колко нови жилища построиха в Бургаско от началото на годината?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).